COMPARAR LLUM GAS
Contractar LLUM GAS
Àrea client LLUM GAS

Autoconsum

MÓN VERD

Generar la teva pròpia energia renovable i poder consumir-la és una realitat i Energia Nufri t'ajuda a formar part del canvi.

En autoconsum fotovoltaic, l'energia solar es transforma en energia elèctrica mitjançant els panells fotovoltaics situats en la coberta de l'habitatge o empresa.

L'energia obtinguda s'incorpora a la xarxa elèctrica pròpia per a ser consumida, obtenint un interessant estalvi en la factura de la llum.

Des de la publicació del RD 244/2019, la Llei que regula l'autoconsum a Espanya, l'autoconsum fotovoltaic s'ha convertit en una eina de participació ciutadana per al canvi del sistema de generació d'electricitat, que tendeix a ser renovable i distribuït en el territori.    

L'autoconsum és la producció individual d'electricitat per al consum propi.

Autoconsum en habitatge

Produir la teva pròpia energia elèctrica a casa o comunitat de veïns, mitjançant una instal·lació fotovoltaica, de fins a 100 kW, obtens un doble estalvi, perquè a més de reduir el consum d'energia elèctrica de la xarxa de distribució, la Llei permet compensar en la factura de la llum aquella energia fotovoltaica generada que no s'ha consumit. De manera que no és necessari preocupar-te si en les hores de major producció no estàs a casa.

Autoconsum en empreses

Per a aquelles empreses amb consums elèctrics elevats, resulta de gran interès una instal·lació fotovoltaica d'autoconsum que permeti cobrir els consums fixos, aconseguint una reducció mitjana del 30% del consum de la xarxa de distribució. Igual que en l'autoconsum particular, si la instal·lació és més petita que 100 kW es podran compensar els excedents en la factura, i si la instal·lació és major, es podran obtenir ingressos per la venda dels excedents en el mercat elèctric, Energia Nufri, pot ajudar-te en el procés com el teu representant.

Abans de començar…

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar la teva accessibilitat, personalitzar, analitzar la teva navegació, així com per a mostrar publicitat i anuncis basats en els teus interessos. Si acceptes, considerarem que acceptes el seu ús. Per saber alguna cosa més sobre la nostra cookies virtuals o canviar-les, fes clic aquí. També disposem d'un avís legal, termes i condicions d'ús, polítiques de privacitat i protecció de dades, política d'enllaços i propietat intel·lectual i industrial. Si acceptes, considerarem que les has llegit i estàs d'acord. Si vols saber alguna cosa més sobre les nostres polítiques, fes clic aquí.

ACCEPTAR I CONTINUAR

Calcula el teu estalvi

Compara la teva factura de llum i descobreix l’estalvi que pots aconseguir.
Només necessites el teu número de CUPS On el puc trobar?

-15%    95€ any d'estalvi

Aquest és el teu estalvi.

Contracta en 3 senzills passos la teva energia amb nosaltres,
i comença a estalviar!

Aquesta comparativa és orientativa, basada sobre els preus reals de comercialitzadors actuals.

Calcula el teu estalvi

Compara la teva factura de gas i descobreix l’estalvi que pots aconseguir.
Només necessites el teu número de CUPS On el puc trobar?

-15%    95€ any d'estalvi

Consum anual previst de kW

Aquest és el teu estalvi.

Si vols una tarifa constant el teu preu final seria: *

0€ /mes

*La forma de pagament de les factures serà mitjançant 12 quotes mensuals de mateix import més una tretzena quota que regularitza la facturació anual, a l'alça o a la baixa

Contracta en 3 senzills passos la teva energia amb nosaltres,
i comença a estalviar!

Aquesta comparativa és orientativa, basada sobre els preus reals de comercialitzadors actuals.

Calcula la teva quota constant

Calcularem la teva quota mensual personalitzada i el millor preu en base al consum de l'últim any. Només necessitem el teu número CUPS. On el pots trobar?

0€ /mes

Consum anual previst de kW

Aquesta serà la teva quota constant*

Contracta els nostres serveis en 3 senzills passos. Comença a estalviar amb el nostre servei d’energia gas.

*Es farà una regularització anual de contracte segons el consum final. Si el consum es inferior a l’estimació es reemborsarà la diferència, si no, se n’abonarà la diferència.