COMPARAR LLUM GAS
Contractar LLUM GAS
Àrea client LLUM GAS

Casos d’èxit

Fotovoltaica

Sempre hem cregut en les energies renovables.

Des de l'any 2007 i fins a l'actualitat, estem treballant per produir energia solar fotovoltaica. Tenim 10.000 kW de potència instal·lada, amb una producció anual de més de 16.000.000 kWh d'energia verda. Una part d'aquesta energia s'autoconsumeix als nostres centres de treball, la resta s'injecta a la xarxa de distribució, perquè la puguin consumir els nostres clients.

Hidràulica

El primer pas del Grup Nufri en el món de l'energia va ser la inversió en un salt d’aigua per a l’autoconsum.

D’entre les diverses opcions de fonts de producció elèctrica renovable, també disposem d’un salt hidràulic situat al canal d’Urgell, utilitza l’energia de l’aigua per regar les nostres plantacions de fruiters.

Biogàs

S’utilitza en diferents processos com a alternativa als combustibles fòssils, s’evita així un gran volum d'emissions.

Per tal d'evitar al màxim l'impacte al nostre entorn, a les nostres instal·lacions de Mollerussa, les aigües residuals generades en els nostres processos es tracten a la depuradora, on mitjançant procediments anaeròbics digestem la matèria orgànica i produïm biogàs.

Biomassa

Des de fa anys, vam apostar pel consum de biomassa com a alternativa als combustibles fòssils tradicionals.

Tenim instal·lades calderes de biomassa en diverses instal·lacions, produïm vapor industrial, calefacció i energia elèctrica. Nosaltres mateixos recollim aquesta biomassa, provinent de les restes agrícoles de la zona.

Tradicionalment, aquesta biomassa es cremava a les plantacions, conseqüentment, es perdia energia i es produïen emissions a causa de la crema incontrolada. S'han aprofitat gairebé 2.000 ha de fruiters, s’evita que l’entorn es ressenti d’aquesta crema incontrolada de més de 100.000 t. L’electricitat fruit d’aquest procés representa energia verda per al subministrament de més de 8.000 habitatges anualment.

Cogeneracions d’alta eficiència

L’energia tèrmica generada s’aprofita al màxim, tant en els nostres processos de producció com en els de transformació de fruita fresca, per obtenir sucs i concentrats. Aquests processos també s’aprofiten per generar electricitat, amb garanties d’alta eficiència.

Des de fa dècades, apostem per instal·lacions eficients, cuidant així el nostre planeta. Actualment tenim una potència instal·lada de 56 MW, amb les que produïm 350.000.000 de KWh, que amb equivalència serveixen per subministrar, mes de 100.000 habitatges anualment.

CONTACTA’NS PER REBRE MÉS INFO

Abans de començar…

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar la teva accessibilitat, personalitzar, analitzar la teva navegació, així com per a mostrar publicitat i anuncis basats en els teus interessos. Si acceptes, considerarem que acceptes el seu ús. Per saber alguna cosa més sobre la nostra cookies virtuals o canviar-les, fes clic aquí. També disposem d'un avís legal, termes i condicions d'ús, polítiques de privacitat i protecció de dades, política d'enllaços i propietat intel·lectual i industrial. Si acceptes, considerarem que les has llegit i estàs d'acord. Si vols saber alguna cosa més sobre les nostres polítiques, fes clic aquí.

ACCEPTAR I CONTINUAR

Calcula el teu estalvi

Compara la teva factura de llum i descobreix l’estalvi que pots aconseguir.
Només necessites el teu número de CUPS On el puc trobar?

-15%    95€ any d'estalvi

Aquest és el teu estalvi.

Contracta en 3 senzills passos la teva energia amb nosaltres,
i comença a estalviar!

Aquesta comparativa és orientativa, basada sobre els preus reals de comercialitzadors actuals.

Calcula el teu estalvi

Compara la teva factura de gas i descobreix l’estalvi que pots aconseguir.
Només necessites el teu número de CUPS On el puc trobar?

-15%    95€ any d'estalvi

Consum anual previst de kW

Aquest és el teu estalvi.

Si vols una tarifa constant el teu preu final seria: *

0€ /mes

*La forma de pagament de les factures serà mitjançant 12 quotes mensuals de mateix import més una tretzena quota que regularitza la facturació anual, a l'alça o a la baixa

Contracta en 3 senzills passos la teva energia amb nosaltres,
i comença a estalviar!

Aquesta comparativa és orientativa, basada sobre els preus reals de comercialitzadors actuals.

Calcula la teva quota constant

Calcularem la teva quota mensual personalitzada i el millor preu en base al consum de l'últim any. Només necessitem el teu número CUPS. On el pots trobar?

0€ /mes

Consum anual previst de kW

Aquesta serà la teva quota constant*

Contracta els nostres serveis en 3 senzills passos. Comença a estalviar amb el nostre servei d’energia gas.

*Es farà una regularització anual de contracte segons el consum final. Si el consum es inferior a l’estimació es reemborsarà la diferència, si no, se n’abonarà la diferència.