COMPARAR LLUM GAS
Contractar LLUM GAS
Àrea client LLUM GAS

Com escollir la potència contractada

MÓN VERD

Com triar la potència a contractar.

Un dels elements clau i que més encareixen la factura elèctrica és el terme de potència contractada. Sobretot, si tens més de la que necessites.

Què és la potència elèctrica contractada?

La potència que tens contractada és com la quantitat de quilowatts (kW) que podem connectar a la nostra casa al mateix temps. Però és més fàcil d'entendre si pensem en els electrodomèstics que podem connectar alhora en la nostra llar.

Com més electrodomèstics vulguem utilitzar a la vegada de manera simultània, més potència de llum necessitarem contractar. Si superem la potència contractada ens 'saltaran els ploms'. Perquè ho entenguis millor; si tens encès al mateix temps, el forn, la rentadora i l'aire condicionat, el normal és que la potència que vagis a necessitar sigui d'entre 3,9 kW i 6,4 kW. Per això, si tens menys de 3,9 kW, acabaràs quedant-te a les fosques fins que apaguis algun dels aparells.

A continuació, pots veure la potència aproximada que necessita cada electrodomèstic quan l'encens, però el millor és mirar els teus propis electrodomèstics per a saber la xifra exacta:

El primer pas per a estalviar en electricitat és optimitzar al màxim el teu contracte de llum.

Càlcul per a obtenir la potència a contractar

Per a obtenir una xifra estimada de quanta potència necessites, suma la potència (kW) de tots els electrodomèstics de major potència. Després afegeix a la suma anterior un marge de 1kW per a il·luminació i petits electrodomèstics.

Una vegada feta la suma et recomanem que divideixis el total per 3 perquè no tots els aparells han de funcionar alhora (Factor de Simultaneïtat). Tingues en compte que el valor resultant sempre ha de ser major que l'electrodomèstic de màxima potència perquè, en cas contrari, no podries utilitzar-lo.

Abans de començar…

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar la teva accessibilitat, personalitzar, analitzar la teva navegació, així com per a mostrar publicitat i anuncis basats en els teus interessos. Si acceptes, considerarem que acceptes el seu ús. Per saber alguna cosa més sobre la nostra cookies virtuals o canviar-les, fes clic aquí. També disposem d'un avís legal, termes i condicions d'ús, polítiques de privacitat i protecció de dades, política d'enllaços i propietat intel·lectual i industrial. Si acceptes, considerarem que les has llegit i estàs d'acord. Si vols saber alguna cosa més sobre les nostres polítiques, fes clic aquí.

ACCEPTAR I CONTINUAR

Calcula el teu estalvi

Compara la teva factura de llum i descobreix l’estalvi que pots aconseguir.
Només necessites el teu número de CUPS On el puc trobar?

-15%    95€ any d'estalvi

Aquest és el teu estalvi.

Contracta en 3 senzills passos la teva energia amb nosaltres,
i comença a estalviar!

Aquesta comparativa és orientativa, basada sobre els preus reals de comercialitzadors actuals.

Calcula el teu estalvi

Compara la teva factura de gas i descobreix l’estalvi que pots aconseguir.
Només necessites el teu número de CUPS On el puc trobar?

-15%    95€ any d'estalvi

Consum anual previst de kW

Aquest és el teu estalvi.

Si vols una tarifa constant el teu preu final seria: *

0€ /mes

*La forma de pagament de les factures serà mitjançant 12 quotes mensuals de mateix import més una tretzena quota que regularitza la facturació anual, a l'alça o a la baixa

Contracta en 3 senzills passos la teva energia amb nosaltres,
i comença a estalviar!

Aquesta comparativa és orientativa, basada sobre els preus reals de comercialitzadors actuals.

Calcula la teva quota constant

Calcularem la teva quota mensual personalitzada i el millor preu en base al consum de l'últim any. Només necessitem el teu número CUPS. On el pots trobar?

0€ /mes

Consum anual previst de kW

Aquesta serà la teva quota constant*

Contracta els nostres serveis en 3 senzills passos. Comença a estalviar amb el nostre servei d’energia gas.

*Es farà una regularització anual de contracte segons el consum final. Si el consum es inferior a l’estimació es reemborsarà la diferència, si no, se n’abonarà la diferència.