COMPARAR LLUM GAS
Contractar LLUM GAS
Àrea client LLUM GAS

Qui som

Energia Nufri forma part del Grup Nufri, un grup agroindustrial amb seu central a Mollerussa (Lleida). Va ser fundat el 1973 per un grup d’agricultors de la comarca del Pla d’Urgell que es dedicaven a la producció de fruita. Quatre dècades després, les seves àrees de negoci són:

  • Producció de fruita fresca. Gestionem més de 4.000 ha de producció pròpia, amb finques distribuïdes per tota la península, on es produeix fruita dolça com poma, pera, préssecs i nectarines, així com cítrics, com taronja o mandarina.
  • Comercialització nacional i internacional. Tant de fruita fresca pròpia com d’importació, gràcies a la xarxa comercial de la companyia, amb presència tant als mercats majoristes de la península com a la resta del món.
  • El Grup Nufri és un dels principals productors de sucs, concentrats, cremogenats, olis i essències del país. Tots els procediments de transformació que seguim, es condueixen amb l’ús de les últimes tecnologies de processat, refrigeració, emmagatzematge i conservació, és així com podem assolir els estàndards de qualitat més exigents.
  • Un gran consumidor amb una voluntat ferma d’ aplicar les millors tecnologies i les més eficients, amb un impacte mínim sobre l’entorn. El Grup Nufri sempre ha apostat per les energies renovables i d’alta eficiència. Per això, actualment és generador d’electricitat mitjançant plantes fotovoltaiques, energia hidràulica, biogàs, biomassa i cogeneració d'alta eficiència.

Abans de començar…

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar la teva accessibilitat, personalitzar, analitzar la teva navegació, així com per a mostrar publicitat i anuncis basats en els teus interessos. Si acceptes, considerarem que acceptes el seu ús. Per saber alguna cosa més sobre la nostra cookies virtuals o canviar-les, fes clic aquí. També disposem d'un avís legal, termes i condicions d'ús, polítiques de privacitat i protecció de dades, política d'enllaços i propietat intel·lectual i industrial. Si acceptes, considerarem que les has llegit i estàs d'acord. Si vols saber alguna cosa més sobre les nostres polítiques, fes clic aquí.

ACCEPTAR I CONTINUAR

Calcula el teu estalvi

Compara la teva factura de llum i descobreix l’estalvi que pots aconseguir.
Només necessites el teu número de CUPS On el puc trobar?

-15%    95€ any d'estalvi

Aquest és el teu estalvi.

Contracta en 3 senzills passos la teva energia amb nosaltres,
i comença a estalviar!

Aquesta comparativa és orientativa, basada sobre els preus reals de comercialitzadors actuals.

Calcula el teu estalvi

Compara la teva factura de gas i descobreix l’estalvi que pots aconseguir.
Només necessites el teu número de CUPS On el puc trobar?

-15%    95€ any d'estalvi

Consum anual previst de kW

Aquest és el teu estalvi.

Si vols una tarifa constant el teu preu final seria: *

0€ /mes

*La forma de pagament de les factures serà mitjançant 12 quotes mensuals de mateix import més una tretzena quota que regularitza la facturació anual, a l'alça o a la baixa

Contracta en 3 senzills passos la teva energia amb nosaltres,
i comença a estalviar!

Aquesta comparativa és orientativa, basada sobre els preus reals de comercialitzadors actuals.

Calcula la teva quota constant

Calcularem la teva quota mensual personalitzada i el millor preu en base al consum de l'últim any. Només necessitem el teu número CUPS. On el pots trobar?

0€ /mes

Consum anual previst de kW

Aquesta serà la teva quota constant*

Contracta els nostres serveis en 3 senzills passos. Comença a estalviar amb el nostre servei d’energia gas.

*Es farà una regularització anual de contracte segons el consum final. Si el consum es inferior a l’estimació es reemborsarà la diferència, si no, se n’abonarà la diferència.